Оголошено старт продажів оновленого Toyota Yaris Cross у Європі

0
179

Toyota анонсувала оновлення свого популярного кросовера Yaris Cross , який тепер став доступним з посиленою гібридною силовою установкою потужністю 130 кінських сил. Нову версію було представлено через чотири роки після виходу моделі на ринок, що стало чудовим приводом для невеликого оновлення.

Yaris Cross отримав низку технічних та візуальних покращень. Серед ключових новацій – оновлена ​​інформаційно-розважальна система Toyota без фізичних кнопок, керована через сенсорний екран розміром від 9 до 10,5 дюймів. Також перероблені вентиляційні грати, що додає інтер’єру свіжості та сучасності.

Нова версія гібридної силової установки Hybrid 130, оснащена 1,5-літровим трициліндровим двигуном і потужнішим електромотором на 14 кінських сил і 44 Нм крутного моменту перевершує попередню модель Hybrid 115 . Це робить новий Yaris Cross більш чуйним та динамічним на дорозі.

Цінова політика Toyota теж зазнала змін: модель Yaris Cross Hybrid 115 тепер коштує щонайменше 33 195 євро, тоді як стартова ціна Hybrid 130 починається від 39 295 євро. Топова комплектація Executive , доступна для версії Hybrid 130 , включає 12,3-дюймову цифрову панель приладів, клімат-контроль на дві зони, спортивні сидіння і змінені радіаторні грати.

Крім того, до лінійки повернувся і  GR Sport з більш спортивним дизайном, а також Launch Edition, яка пропонує оббивку сидінь зі штучної шкіри, аудіосистему JBL та проекційний дисплей.

Очікується, що оновлений Toyota Yaris Cross з’явиться у європейських дилерів у другій половині травня. Це оновлення, безумовно, надає новий імпульс моделі, поєднуючи у собі перевірену надійність та новітні технологічні рішення, роблячи Yaris Cross ще більш привабливим вибором для покупців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!