На пікап Tesla Cybertruck надійшла нова скарга: цього разу проблема пов’язана з його фарами

0
65

Автомобіль Tesla Cybertruck, продаж якого стартував буквально кілька місяців тому, знову став джерелом невдоволення. Цього разу від власника, який проживає в кліматичній зоні, де майже половину року є сніг.

Скаргу на електричний пікап склав користувач з ніком @teslainventory, який заявив, що він повністю втратив світловий пучок, що виходить від фар його нової машини, і опублікував фотографію, що демонструє, що сталося.

Будь-хто, хто проживає в холодному кліматі, напевно знає, що більшість автомобілів збирають сніг на фарах під час паркування, тому важливо мати при собі щітку.

Тим не менш, плоска передня панель пікапа Tesla виглядає дійсно так, ніби створена для того, щоб бути зосередженням всього снігу, який потрапляє на кузов машини.

Проблема ускладнюється розташуванням фар. Незважаючи на те, що під капотом є велика світлодіодна смуга, це не основний блок оптики, а ДХО. Але вночі висвітлювати дорогу мають фари, які знаходяться нижче в бампері і вони встановлені в невеликій улоговині, яка збирає сніг, створюючи перешкоду для світлового пучка.

Втім, Tesla Cybertruck – не єдиний електричний пікап, який страждає від такого конструкторського прорахунку. Форум власників Rivian з 2022 року заповнений аналогічними повідомленнями, в яких люди скаржаться на те, що їхні фари швидко покриваються шаром зі снігу та льоду.

Власник Cybertruck, який зіштовхнувся з такою неприємною ситуацією, вже запропонував Tesla її вирішення. Чоловік упевнений, що проблема вирішиться, якщо компанія встановить на фари нагрівальний елемент, який підігріватиме місця, де накопичується льоду, тим самим звільняючи цей простір попереду машини від снігової перешкоди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!