В Україні виявлено «капсулу часу» Toyota Avalon Limited 2007

0
34
В Україні виявлено

Блогер Roma Urraco опублікував фото чудово збереженого седана Toyota Avalon у версії Limited, випущеного в 2007 році. Судячи з показників одометра, він проїхав лише 56 600 км. Незважаючи на товстий шар пилу, автомобіль у відмінному стані. Видимих ​​пошкоджень на кузові немає.

В Україні виявлено "капсулу часу" Toyota Avalon Limited 2007

Шильдік Limited означає, що седан має топову комплектацію. У його оснащення входять безключовий доступ, круїз-контроль, датчики дощу та світла, роздільний клімат-контроль, підігрів крісел та електричний привід. Для оздоблення салону використовувалися дерево та шкіра.

В Україні виявлено "капсулу часу" Toyota Avalon Limited 2007

Японська корпорація позиціонувала Avalon як старший брат Camry. Обидва автомобілі побудовані на одній платформі. Третє покоління седана Toyota виробляла у період 2005-2012 рр.

В Україні виявлено "капсулу часу" Toyota Avalon Limited 2007

Під капотом Avalon ховається 3,5-літровий 268-сильний двигун V6, який співвідноситься з 5-ступінчастою АКПП. Він забезпечує седану розгін до 240 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.