Новий суперседан Mercedes-AMG вперше потрапив до об’єктиву камери

0
145

Незабаром на ринку дебютує чотиридверне купе Mercedes-AMG на електротязі. Підрозділ AMG опублікував фотографії прототипу. Конструктори тестують на ньому архітектуру AMG.EA. У новому електрокарі вона буде застосована вперше.

Новий Mercedes-AMG оснастять легкими електричними двигунами від британського бренду Yasa та АКБ виробництва північноамериканської компанії Sila Nanotechnologies. Сумарна віддача електродвигунів буде близькою до 1000 к. с.

На світовому авторинку купе конкуруватиме з новим Porsche Taycan. В автомобільних салонах воно з’явиться наступного року. Автомобіль є електричним аналогом моделі AMG GT 4-Doors, яка була представлена ​​німецьким автовиробником в 2018 році. Нещодавно на ринку дебютувала її оновлена ​​версія. Таким чином, цілком імовірно, що GT 4-Door із бензиновим ДВС залишиться у продажу. Він пропонуватиметься до придбання разом з електричною версією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.