Tesla обходить усіх за рівнем задоволеності власників, незважаючи на питання надійності

0
112
Tesla обходить усіх за рівнем задоволеності власників, незважаючи на питання надійності

В останньому дослідженні, проведеному Асоціацією споживачів разом із сімома партнерськими організаціями в Європі, було опитано 30 000 автовласників про їх досвід експлуатації машин. Результати виявилися дуже показовими.

Якщо вам важлива надійність автомобіля, варто звернути увагу на моделі з Південної Кореї або Японії. Із десяти найвищих оцінок за цим критерієм дев’ять належать автомобілям саме з цих країн. У топ-10 надійних автомобілів входять два KIA: Niro на другому місці з 2869 зареєстрованими моделями і  Ceed на десятому з 1747 екземплярами.

Однак, як показує дослідження, між надійністю та задоволеністю автовласників не завжди існує прямий зв’язок. Так, найбільше задоволеності серед опитаних викликав бренд Tesla, незважаючи на те, що за показником надійності він займає лише 19-те місце з 33. У топ-10 задоволеність Tesla також на високому рівні: Model Y  посідає перше місце з 4860 зареєстрованими автомобілями .

Автомобілі Volvo та  Volkswagen також показують більш високі результати щодо задоволеності власників, ніж за надійністю. Volkswagen Polo займає в рейтингу третє місце з 2363 реєстраціями, а  Volvo XC40 слідує відразу за ним з 2116 автомобілями. Ще один Volkswagen, модель ID.4, знаходиться на дев’ятому місці з 1556 зареєстрованими машинами.

Рейтинг VZR формується на основі комерційних реєстрацій за останні півроку та враховує найнижчу фіскальну початкову ціну моделі. Це дослідження наголошує, що в сучасному світі автовласники цінують не тільки надійність, а й загальне задоволення від експлуатації свого транспортного засобу, що відкриває нові перспективи для автовиробників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!