Opel готує два нові електричні кросовери

0
112

Німецький автовиробник вже пропонує клієнтам 15 електрифікованих моделей, багато з яких повністю електричні, причому лінійка гібридів та електромобілів Opel охоплює всі сегменти ринку – від міського квадрициклу Rocks та сіті-карів Corsa та Mokka до комерційних Combo Cargo, Vivaro та Movano. Найближчим часом ця гама поповниться ще двома моделями – новими кросоверами з електричною силовою установкою. Причому один із них був анонсований раніше.

Найочікуванішою новинкою стане , звичайно ж, відроджена Opel Frontera – раніше це ім’я носив перший позашляховик в історії німецького бренду, а зараз його отримає звичайнісінький кросовер.

Frontera замінить у гамі Crossland, але буде більшим і отримає семимісний салон. Очікується, що технічно новинку уніфікують із перспективним Citroen C3 Aircross, який поки що також не представлений.

Другим новим електромобілем Opel стане кросовер Grandland у повністю електричному варіанті. Автомобіль вже має бензоелектричну версію, а також модифікацію з 48-вольтовою «м’якою» гібридною технологією, але до кінця 2024 року нове покоління Peugeot E-3008 поділиться із побратимом по концерну Stellantis своїми агрегатами, що дозволить зробити німецькій марці новий.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!