Власники нових Tesla Cybertruck продають їх нелегально, отримуючи величезний прибуток

0
85

Пікап Tesla Cybertruck, що вийшов у продаж зовсім недавно, виявився одним з найбажаніших автомобілів у 2024 році. Величезний попит породив великі черги по машину і, відповідно, дав привід для заробітку спекулянтам.

Незважаючи на те, в Tesla заборонили перепродувати «Кібертраки» в перший рік з моменту купівлі пікапа новим, деякі нечесні власники таких машин ігнорують це правило та заробляють величезні гроші.

Націнки на вживані Cybertruck, які дозволяють не перебувати в річних чергах за машиною, нерідко перевищують вартість автомобіля вдвічі. За даними Torque News, незважаючи на те, що фактично продаж і купівля таких авто є нелегальною, машини відразу йдуть з торгових майданчиків за нечувані суми.

Наприклад, нещодавно один з таких пікапів миттєво було продано за 275 тисяч доларів за офіційної ціни машини в топовій комплектації трохи вище 100 тисяч доларів.

Теоретично, всіх продавців і покупців таких машин цілком законно можуть переслідувати юристи Tesla, але чи вони це робитимуть поки що залишається загадкою.

А поки спекулянти заробляють собі статки, чесні покупці продовжують чекати у черзі за Cybertruck і до отримання ними своїх машин можуть пройти роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!