Honda CR-V буде випущений у нестандартній електричній версії з заводським ГБО

Час читання: < 1 хв.
0
Honda CR-V буде випущений у нестандартній електричній версії із заводським ГБО

Наступного року лінійка Honda CR-V поповниться електричною модифікацією кросовера. Його конструкція буде досить незвичною. Відеоролик з новим Honda CR-V був опублікований японським автовиробником у YouTube.

На даний момент електрокар проходить випробування. У відеоролику він був показаний у камуфляжі. Незважаючи на це, можна побачити, що електрична модифікація Honda CR-V отримала нові фари, задні ліхтарі, радіаторну решітку і бампер.

Реклама

Honda CR-V буде випущений у нестандартній електричній версії із заводським ГБО

Конструктори японської компанії вирішили оснастити кросовер нестандартною силовою установкою. До її складу входять електричний двигун із невеликим акумуляторним блоком, призначений для міської їзди, та паливні елементи для далеких подорожей.

Відомо, що новий Honda CR-V зможе похвалитися наявністю функції двонаправленої зарядки. Простіше кажучи, його можна буде використовувати як павербанк.

Електрична модифікація кросовера вироблятися на американському автозаводі. При цьому придбати ії можна буде не лише у США. Автомобіль буде доступним в інших країнах присутності японського бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!