На вулицях Києва помічено новітній універсал Skoda підвищеної прохідності

0
517
На вулицях Києва помічено новітній універсал Skoda підвищеної прохідності

Позашляховий універсал Octavia Scout від Skoda дістався України. Він позиціонується виробником як альтернативу кросоверу. Автомобіль із дипломатичними номерами був помічений на вулицях Києва.

Номерні знаки універсала підвищеної прохідності свідчать, що він експлуатується посольством Чехії. Виробництво Octavia Scout було запущено у 2020 році. Офіційно на українському авторинку ця модель не продається.

На вулицях Києва помічено новітній універсал Skoda підвищеної прохідності

Від стандартної моделі Octavia Scout помічений у столиці України автомобіль відрізняється збільшеним дорожнім просвітом та позашляховим обвісом із пластику. Кліренс універсала становить 163 мм. Багажник має об’єм 640 л.

Позашляхова версія Octavia Scout доступна для придбання з 2,0-літровою турбованою силовою установкою потужністю 190 к. с. і 2,0-літровими турбованими дизельними двигунами, потужність яких становить 150 і 200 к. с. Автомобіль випускається чеською компанією з 6-ступінчастою «механікою» та 7-ступінчастою АКПП з двома зчепленнями. До 100 км/год найпотужніша модифікація універсала розганяється за 7 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.