Названо вартість чеського аналога Mercedes-Benz G-Class

0
413
Названа вартість чеського аналога Mercedes-Benz G-Class

Стартап MW Motors, що працює на чеському ринку, провів презентацію рамного електричного позашляховика. Модель Spartan EV 2.0 позиціонується як аналог Mercedes-Benz G-Class. Її продажі на британському авторинку розпочнуться найближчим часом.

Названа вартість чеського аналога Mercedes-Benz G-Class

За основу під час проектування автомобіля конструктори чеського стартапу взяли рамний позашляховик Force Gurkha індійського виробництва. Довжина кузова Spartan становить 4,1 м. Він отримав круглі світлодіодні фари, високий дорожній просвіт та широку лінію скління. Таким чином, зовні чеський позашляховик справді схожий на легендарний «Гелендваген».

Названа вартість чеського аналога Mercedes-Benz G-Class

Spartan має споряджену масу 2 350 кг. Цього достатньо для забезпечення вантажопідйомності 1 025 кг. Що стосується буксирувальної здатності позашляховика, то вона становить 3 000 кг.

Оснащення салону автомобіля включає 7″ цифрову приладову панель, електричні склопідйомники, кондиціонер і мультимедійну систему з невеликим дисплеєм. За даними Autocar, салон має тканинну обробку.

Названа вартість чеського аналога Mercedes-Benz G-Class

Потужність електричної силової установки становить 174 к. с. (1 075 Нм). На одному заряді 57 кВт*год. батареї позашляховик проїжджає 240 км. У найдоступнішій комплектації Spartan можна придбати за 65 000 USD. На авторинку чеський позашляховик конкуруватиме з Land Rover Defender, Mercedes-Benz G-Class та Jeep Wrangler.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.