Автомобілі Geely почнуть підтримувати супутниковий зв’язок у всьому світі

0
38
Автомобілі Geely почнуть підтримувати супутниковий зв'язок у всьому світі

Сьогодні вранці з китайського космодрому Січан було запущено ракету Long March 2C з 11 супутниковими апаратами. Усі вони були успішно виведені на орбіту. Орбітальне угрупування Geely Constellation 02 використовуватиметься для забезпечення супутникового зв’язку в автомобілях китайського бренду.

Автомобілі Geely почнуть підтримувати супутниковий зв'язок у всьому світі

У компанії супутникове угруповання називають Future Travel Constellation. Воно налічуватиме 72 супутникові апарати. Відповідно до затвердженого керівництвом Geely плану розгортання угруповання завершиться в 2025 році. Завдяки Future Travel Constellation китайський автовиробник зможе надавати послуги супутникового зв’язку покупцям своїх автомобілів по всій планеті без сліпих зон.

За даними мережевого ресурсу MyDrivers, першим автомобілем китайського бренду з підтримкою двостороннього супутникового зв’язку має стати Geely Galaxy E8. Автовласники зможуть використовувати його для надсилання та отримання текстових повідомлень. Наступною підтримку супутникового зв’язку отримає модель Zeekr 007.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.