Автомобілями Tesla керуватиме штучний інтелект

0
59

Про це повідомляє видання Electrek. У компанії пояснили, що тепер просунута система допомоги водієві керуватиметься нейронними мережами, а не завдяки коду, раніше написаному програмістами. У корпорації зазначили, що штучний інтелект (ІІ) був навчений на мільйонах відеокліпів, таким чином він замінив собою «понад 300 тисяч рядків явного коду C++».

Глава Tesla Ілон Маск зазначив, що автопілот тепер керується “наскрізними нейронними мережами”. На даний момент компанія випустила бета-версію FSD Beta v12, але Маск вже запевнив користувачів, що апдейт з’явиться у вигляді повноцінного оновлення на автомобілях бренду.

«V12 та наскрізні нейронні мережі – це останній великий крок у розвитку безпілотного водіння Tesla», – прокоментували новину автори Electrek. За їхніми словами, ІІ – “остання надія” Tesla на повноцінне безпілотне управління.

Наприкінці січня журналісти видання The Verge зібрали найпопулярніші скарги власників електропікапу Cybertruck. До них увійшли розбіжність між заявленим і реальним запасом ходу, а також надмірно маркий кузов машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!