Hyundai Nexo модельного ряду 2026 року вперше з’явився на фото

0
456
Hyundai Nexo модельного ряду 2026 року вперше з'явився на фото

Журналісти Carscoops поділилися з представниками автомобільної спільноти новими подробицями про кросовер Hyundai Nexo. На комерційному авторинку ця модель дебютує у 2026 році.

З опублікованого ними матеріалу випливає, що розробку Nexo було призупинено, оскільки керівництво південнокорейської компанії має сумнів у його комерційних перспективах. Крім цього, під час проектування нового кросовера інженери Hyundai зіштовхнулися з технічними проблемами. У зв’язку з цим запланований на 2025 дебют Nexo був відкладений на один рік.

Hyundai Nexo модельного ряду 2026 року вперше з'явився на фото

Розраховувати на покращення ринкових перспектив Nexo топ-менеджменту Hyundai не варто. Справа в тому, що у якості палива в кросовері використовується водень. Заправна інфраструктура для водневих автомобілів залишає бажати кращого. Що стосується застосування в Nexo передових технологій, то у цьому відношенні автовиробник з Південної Кореї помітно просунувся. Спільно із W.L. Gore & Associates він розробив мембрани з полімерним електролітом, які помітно покращили силовий агрегат автомобіля.

В актуальній версії кросовера встановлено три 52,2-літрові баки для водню. Вони забезпечують запас ходу 611 км. У новому Nexo обсяг паливних баків буде збільшено. Завдяки цьому він зможе долати за один раз 800 км.

Візуально новий кросовер буде схожим на Hyundai Tucson. Світлотехніку Nexo запозичить у мінівена Staria та нового седана Sonata.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!