Експерти назвали електрокари і звичайні автомобілі, які найчастіше відкликали у 2023 році

0
142

Перше місце посів Ford, а Tesla Motors, незважаючи на різноманітні проблеми та відкликання машин для виправлення ПЗ, які зачепили мільйони електромобілів бренду як у США, так і в Китаї, навіть не увійшла до топ-12 виробників, яких відкликають найбільше, за 2023 рік.

Свій рейтинг Daily Mail склало на підставі відкритої документації американського регулятора, Національної адміністрації безпеки дорожнього руху (NHTSA). Причини відкликання машин було об’єднано в одну категорію – проблеми з “електричними системами”, що охоплює дефекти акумулятора автомобіля і його кабелів, генератори змінного струму, запобіжники, проводку основного корпусу та іскрове запалювання традиційного ДВЗ.

Найбільшу кількість автомобілів у 2023 році відкликала компанія Ford Motor Company – 6152738 машин. На другому місці Chrysler – 2732398 автомбілів.

Щодо Tesla наголошується, що, хоча компанія і не увійшла до рейтингу, у січні 2024 року виробник уже відкликав 1,6 млн електромобілів у Китаї через проблеми з кермовим керуванням, а Ford також уже відкликав майже 100 тисяч машин, причина – проблеми з тиском моторної оливи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!