BYD розглядає можливість експорту двох позашляховиків до Європи

0
117

Китайський виробник електромобілів BYD може випустити в Європі позашляховики, які конкуруватимуть із Mercedes G-Class, Land Rover Defender та Ford Bronco. BYD розглядає можливість експорту Yangwang U8 та Fang Cheng Bao 5 до Європи, повідомили топ-менеджери марки під час прес-презентації у Шеньчжені.

BYD планує продемонструвати повнорозмірний розкішний позашляховик U8 на Женевському автосалоні у лютому. Позашляховик коштує близько 140 000 євро (152 000 доларів США) у Китаї. Він рухається електричною силовою установкою, яку живить батарея ємністю 49 кіловат-годин. Як генератор також використовується бензиновий двигун, що дає йому запас ходу до 1000 км.

Позашляхові можливості U8 посилюються за рахунок наявності одного електродвигуна на колесо, що дозволяє йому повертати на місці, як танк, і ковзати боком по місцях для паркування.

BYD стверджує, що транспортний засіб настільки герметичний, що може плавати у воді протягом півгодини, незважаючи на споряджену масу 3,5 тонни.

Bao 5 оснащений гібридною установкою, що підключається. Його вартість починається від 40 000 євро, що робить його доступнішим, ніж його конкуренти в особі Bronco і Defender.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!