Jeep анонсував випуск 600-сильного електропозашляховика Wagoneer S

0
68
Jeep анонсував випуск 600-сильного електропозашляховика Wagoneer S

Бренд Jeep, що належить концерну Stellantis, анонсував випуск нового електричного позашляховика. З опублікованої на його сайті інформації випливає, що Wagoneer S має стати глобальним продуктом. У продажу на північноамериканському авторинку автомобіль з’явиться восени цього року. Пізніше він стане доступним для придбання за межами США. Jeep супроводив анонс коротким відеотизером.

На відміну від Avenger, який випускається у версіях з електромотором та ДВЗ, Wagoneer S вироблятиметься лише в електричній модифікації. При цьому повнопривідне компонування буде навіть у базовій комплектації.

Завдяки 600-сильному двигуну позашляховик зможе розганятися до 97 км/год за 3,5 секунди. Електромобіль отримає обтічний дизайн кузова, світлодіодне підсвічування та унікальну решітку радіатора. Технічні характеристики новинки не розголошуються. Відомо, що протягом п’яти років усі автомобілі в модельному ряду Jeep будуть замінені на електрокари. Процес заміни супроводжуватиметься виведенням на ринок підданих рестайлінгу паливних машин Grand Cherokee, Wagoneer та Wrangler.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!