Новини

Jeep зніме з виробництва найбільш ненажерливу версію Wrangler

Share

Північноамериканський бренд Jeep анонсував припинення поставок найненажерливішої версії позашляховика Wrangler. Йдеться про Rubicon 392, яка комплектується 6,4-літровою силовою установкою HEMI. У продажу ця версія автомобіля з’явилася в першій чверті 2021 року.

У січні автовиробник оголосив конкурс із продажу. Автодилери, яким вдасться продати цього місяця більше позашляховиків, ніж у січні минулого року, зможуть розраховувати на отримання одного Rubicon 392 із шильдиком Final Edition модельного ряду 2024 року.

Вартість нової модифікації позашляховика тримається у секреті. Випущені у 2024 року базові Rubicon 392 пропонуються до придбання за ціною 100 000 USD.

Автомобіль комплектується 470-сильним мотором V8 (640 Нм), який працює в парі з 8-ступінчастою АКПП із підрульовими перемикачами. Wrangler Rubicon 392 входить до числа найбільш ненажерливих машин, що реалізуються на американському авторинку. При комбінованій їзді позашляховик у середньому витрачає на кожні 100 км близько 17 літрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024