Новини

Genesis представив концепт преміального ліфтбека с багажником для лиж

Share

Бренд Genesis представив на суд автомобільної спільноти концептуальний електрокар. Новинка одержала назву X Snow Speedium EV. Вона може похвалитися наявністю багажника на даху.

Візуально новий концепт-кар схожий на свого попередника X Speedium Coupe. Конструктори Genesis оснастили електромобіль унікальним багажником. Він був розроблений спільно зі швейцарським виробником лиж Anavon Ski AG для «зимових пригод».

Автомобіль отримав фірмові стоп-сигнали Genesis, які привертають увагу. Кузов концепту пофарбовані у білий колір. Висока ймовірність того, що внутрішнє оздоблення салону також буде білим.

Спеціально для нового концепту дизайнери Genesis створили нові фари. Решітка радіатора у машини закрита. Згідно з виробничим планом компанії до кінця десятиліття на ринок буде виведено шість нових моделей електромобілів.

Від розробки автомобілів з ДВС бренд, що належить Hyundai Motor, має намір відмовитися в 2025 році. Серія електрокарів Genesis X має продемонструвати погляд автовиробника на майбутній дизайн. Строки запуску серійного виробництва електромобілів компанією не розкриваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Образцов Микита

Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.

Опублікував
Образцов Микита

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024