Genesis представив концепт преміального ліфтбека с багажником для лиж

0
46
Genesis представив концепт преміального ліфтбека

Бренд Genesis представив на суд автомобільної спільноти концептуальний електрокар. Новинка одержала назву X Snow Speedium EV. Вона може похвалитися наявністю багажника на даху.

Genesis представив концепт преміального ліфтбека

Візуально новий концепт-кар схожий на свого попередника X Speedium Coupe. Конструктори Genesis оснастили електромобіль унікальним багажником. Він був розроблений спільно зі швейцарським виробником лиж Anavon Ski AG для «зимових пригод».

Genesis представив концепт преміального ліфтбека

Автомобіль отримав фірмові стоп-сигнали Genesis, які привертають увагу. Кузов концепту пофарбовані у білий колір. Висока ймовірність того, що внутрішнє оздоблення салону також буде білим.

Спеціально для нового концепту дизайнери Genesis створили нові фари. Решітка радіатора у машини закрита. Згідно з виробничим планом компанії до кінця десятиліття на ринок буде виведено шість нових моделей електромобілів.

Від розробки автомобілів з ДВС бренд, що належить Hyundai Motor, має намір відмовитися в 2025 році. Серія електрокарів Genesis X має продемонструвати погляд автовиробника на майбутній дизайн. Строки запуску серійного виробництва електромобілів компанією не розкриваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!