Volkswagen знижує ціни на електромобілі в Європі

0
349
Раніше топ-менеджери Volkswagen заявляли, що їх компанія не планує втягуватися в цінову війну з Tesla. Але тепер німецький автовиробник також різко знижує ціни на свою лінійку електромобілів у Європі саме після зниження цін на машини Tesla Model 3 і Model Y.

За даними Automotive News, німецький автовиробник знижує ціни на лінійку ID у Франції, Бельгії, Німеччині, Норвегії та інших країнах. Компанія також оновлює свої пропозиції комплектації та розгортає «ринкові пропозиції», спрямовані на специфічні вимоги країни та потреби клієнтів.

У січні минулого року генеральний директор Олівер Блум заявив, що автовиробник не буде вступати в цінову війну з Tesla в Європі.

«Ми маємо чітку цінову стратегію та робимо акцент на надійності. Ми віримо в силу наших продуктів і брендів», – сказав він у коментарі Frankfurt Allgemeine Sonnetagszeitung.

У жовтні минулого року компанія повідомила про уповільнення замовлень на електромобілі, але заявила, що продовжуватиме курс на свою модель ціноутворення, незалежно від того, що робили конкуренти.

Схоже, тепер дещо змінилося. Volkswagen почав шукати нові стратегії, щоб зберегти імпульс, оскільки Tesla швидко випереджає конкурентів. У Франції відтепер електромобілі німецького бренду мають право на державний бонус у розмірі від 5 до 7 тисяч євро.

У Норвегії Volkswagen різко знизив ціну на електричний хетчбек ID.3, щоб залишатися конкурентоспроможним на ринку, де 82% продажів припадає на електромобілі, причому 20% цих продажів припадає на Telsa. Бельгія та Швеція також побачать зміни у цінах на німецькі електромобілі. Так, у Бельгії ID.3 та ID.4 тепер мають право на бонус від держави у розмірі 5 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!