Головна Новини Останній Dodge Challenger зійшов з конвеєра у Бремптоні

Останній Dodge Challenger зійшов з конвеєра у Бремптоні

0
419

Щойно був побудований останній в історії Dodge Challenger. Про це журналістам SPEEDME.RU розповіли у прес-службі альянсу Stellantis, який підкреслив подію: останній екземпляр зійшов з конвеєра на складальному заводі у Бремптоні, за 40 хвилин їзди від Торонто, Канада.

Пофарбований у темно-чорний колір, останнім випущеним став Dodge Challenger у виконанні SRT Demon 170 – автомобіль, що розвиває потужність 1025 л. і долаючий чверть менше ніж за 9 секунд. 8.91, якщо точним.

Щоб відсвяткувати догляд Challenger та Charger в останні місяці Dodge представив спеціальну серію під назвою Last Call. Це спеціальні виконання, натхненні минулим, з лівреями та деталями, розробленими спеціально для цієї серії.

До спеціальних випусків Chargher і Challenger приєднається пам’ятна табличка “Last Call”, розташована під капотом, і написи “Designed in Auburn Hills” та “Assembled in Brampton”, що підкреслюють їх суто американську ДНК.

Останнє покоління Challenger випускається із квітня 2008 року. Оригінальний Challenger був не просто автомобілем, а справжньою іконою.

Тепер настала черга електричної версії моделі. Перехід на електромобілі приведе до відходу у минуле легендарного двигуна V8 Hemi.

А завод у Бремптоні пройде через адаптацію та реконструкцію, щоб пристосуватися до електричного майбутнього. За даними Automotive News Canada, завод буде закрито близько двох років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.