Нещодавно стало відомо, що компанія Honda відкликає понад 100 тисяч гібридних CR-V через ризик займання

1
87

Як важливий крок щодо забезпечення безпеки японська компанія Хонда оголосила про відкликання значної кількості своїх гібридних кросоверів Honda CR-V 2019-2922 на американському ринку. Відкликання, що торкнулося 106 030 автомобілів, викликане критичним конструктивним недоліком, пов’язаним з акумуляторними кабелями.

В основі відкликання лежить конструктивний недолік, пов’язаний із розміщенням кабелів 12-вольтової акумуляторної батареї в гібридних автомобілях цього японського паркетника. На відміну від звичайних конфігурацій, ці кабелі розташовані поза рами кузова і мають важливого запобіжника. Хоча така схема в цілому є прийнятною — у разі аварій, особливо з ударом по передньому лівому крилу, виникає несподіваний поворот. Може статися коротке замикання, через що виникає ризик займання.

Вирішуючи проблему безпосередньо, Хонда пропонує відносно простий ремонт. Технічні фахівці автовиробника проведуть заміну кабелю, замінивши існуючі компоненти покращеною версією, що включає якісні запобіжники.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!