Новий двигун Ford Megazilla Crate коштує, як новий пікап

0
118

Ford представив новий 7,3-літровий двигун MegaZilla, запатентований у вересні минулого року. З максимальною потужністю 624 к.с. і максимальним обертовим моментом 865 Нм, він базується на більш потужному двигуні Godzilla. Останній Ford встановив на деякі важкі пікапи. Незважаючи на відсутність нагнітача або турбонагнітача, Megazilla коштує 22 995 доларів США. До речі, ціни на новий пікап Ford Maverick стартують від 25 640 доларів США.

У ящику Ford Megazilla є довгий блок і всі деталі, необхідні для його роботи. Проте в комплект не входять деякі ключові елементи, такі як стартер. Крім того, він вимагає багато місця для встановлення, що значно обмежує кількість автомобілів, які можна встановити на капот.

Основними споживачами Megazilla, безсумнівно, будуть тюнери та клієнти, які оцінять її надзвичайні можливості. Він використовує два клапани і штовхачі на циліндр і виробляє 84 к.с. на літр.

Це потужніше та ефективніше, ніж LS7 від General Motor (72 к.с. на літр, загалом 512 к.с.), який використовує сталевий блок та алюмінієві головки, тоді як LS7 був повністю алюмінієвим. Блок Megazilla, джгут проводки та сталевий колінчастий вал були поставлені компанією Godzilla. А спеціально виготовлені поршні та шатуни – ковані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!