В Україні зняли обмеження на рух транспорту, введені через негоду

0
27

В ДСНС повідомили, що обмеження на рух транспортних засобів на автошляхах загального користування, уведені раніше внаслідок ускладнень погодних умов, тепер повністю зняті.

Зазначається, що з 26 листопада підрозділами ДСНС було відбуксовано 1 тисячу 918 транспортних засобів, включаючи 33 автобуси та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги. Також було видалено 178 обвалених дерев, та надано допомогу понад 4 тисячам осіб, серед яких 24 дітям.

Лише за останню добу, на 29 листопада, сили ДСНС здійснили 66 операцій по відбуксируванню транспорту в 12 областях України. Зокрема, у Миколаївській області – 17, Одеській – 8, Полтавській – 7, Кіровоградській – 10, Сумській – 5, Чернігівській – 5, Вінницькій – 2, Запорізькій – 2, Хмельницькій – 2, Дніпропетровській – 2, Закарпатській – 1, Волинській – 1 та Харківській – 1.

За інформацією Укравтодору, рух транспорту на всіх автодорогах забезпечено, та всі обмеження на рух транспорту були скасовані.

У населених пунктах України через негоду зафіксовано відсутність електропостачання у 469 населених пунктах у 13 областях країни.

За інформацією АТ «Укрзалізниця», порушень у роботі залізничного сполучення на території держави не виникло.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.