Volkswagen запустив передпродажу нового Passat 2024 року

0
616

Абсолютно нове дев’яте покоління Passat тепер можна замовити в деяких країнах Європи. Модель вражає новим аеродинамічним дизайном, високою якістю та новими високоефективними приводами. Постачання нового Passat, який пропонується виключно у вигляді універсала Variant, розпочнуться у першому кварталі 2024 року.

Новий Passat доступний з повним спектром бензинових (TSI), дизельних (TDI), м’яких гібридних (eTSI) і гібридних (eHybrid) силових установок, що підключаються. Оптимізовані моделі eHybrid із запасом ходу на електротязі до 100 км та функцією швидкої зарядки постійним струмом долають розрив з електричною мобільністю — вони призначені для всіх водіїв, які хочуть долати короткі та середні відстані на електриці, але при цьому хочуть здійснювати тривалі поїздки. .

При виході на ринок новий Passat спочатку пропонуватиметься з двигунами особливо успішного класу потужністю 110 кВт (150 к.с.). Крім Passat “Business” 1.5 eTSI (від 44 995 євро), версія початкового рівня – Passat eTSI – також буде доступний найближчим часом за ціною від 39 995 євро. Обидві оснащені м’яким гібридним приводом (48-вольтовою технологією), який вперше використовується в цій моделі. Також у моторну гаму увійде агрегат 2.0 TDI потужністю 150 л. (Від 48 495 євро).

Завдяки своєму просторому інтер’єру новий Volkswagen руйнує всі звичні межі класу: на 50 мм довша колісна база в порівнянні з попередником позначається насамперед на просторі для ніг ззаду. Завдяки значно збільшеному об’єму багажного відділення до 1920 літрів (раніше 1780 літрів) новий Passat є ідеальним універсалом для бізнесу та відпочинку.


Автовиробник також повністю переробив якісний інтер’єр. Чітко структурований великий дисплей у стандартному виконанні має діагональ 12,9 дюйма, але опціонально доступний 15-дюймовий екран. Технічною основою йому є модульна інформаційно-розважальна система останнього покоління (MIB4). Новий Passat поділяє структуру меню та графічний дизайн із повністю електричними моделями ID.

Новий Passat пропонуватиметься у чотирьох виконаннях: базовому, “Business”, “Elegance” та “R-Line”. Усі вони були значно покращені порівняно з попередніми версіями. Базова специфікація Passat вже включає такі функції, як новий дисплей MIB4, система попередження Car2X, App Connect (бездротова інтеграція Apple і Android), автоматичний кондиціонер, порти USB-C з зарядкою потужністю 45 Вт спереду, чорні рейлінги на даху, світлодіодні фари , світлодіодні блоки задніх ліхтарів та численні допоміжні системи.

Passat R-Line оснащений спортивними сидіннями із вбудованими підголівниками. У топовій моделі R-Line Signature накладки на стійки даху та оббивка стелі виконані темним велюром ArtVelours. Ці особливості доповнюються алюмінієвими декоративними накладками, що поєднуються, з темним анодованим покриттям. Опціонально доступна шкіра «Апулія», оброблена екстрактом оливкового листя – вона дебютувала у моделі Touareg. Передня та задня частини Passat R-Line мають спортивний дизайн R. Дах та накладки зовнішніх дзеркал заднього виду пофарбовані у спортивний чорний колір.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!