Mitsubishi показала нову надпотужну вантажівку у футуристичному стилі – фото

0
509

Марка Mitsubishi Fuso, що належить Daimler, готується представити прототип важкої вантажівки нового покоління Super Great на автосалоні Japan Mobility Show 2023 25 жовтня. Наслідуючи приклад більшості автобудівників, виробник вантажівок запустив тизерну кампанію, частково розкриваючи футуристичний дизайн майбутньої моделі.

Mitsubishi Fuso Super Great був представлений у 1996 році як флагманську пропозицію бренду. Поточне покоління дебютувало у 2017 році, а у 2021 році воно було оновлено до рівня 2 ADAS. Хоча зображення автомобіля навмисно затемнене, нова важка вантажівка виглядає значним відхиленням від стилю свого попередника.

Тизери демонструють вужчі і розташовані нижче світлодіодні фари, а також чистіший дизайн решітки радіатора, що покриває всю ширину кабіни. Напис Fuso оточений чорною обробкою, а над ним розташований логотип Mitsubishi. Лобове скло і асиметричні дзеркала виглядають майже ідентично Super Great, а аеродинамічний елеієнт на даху, схоже, був модернізований і тепер зливається з рештою кузова.

Поки немає інформації про силові агрегати, але поточне покоління моделі доступне в Японії або з 7,7-літровим двигуном 6S10 потужністю 376 к.с., або з 10,7-літровим двигуном 6R20 потужністю 454 к.с. Обидва рядні шестициліндрові агрегати оснащені турбокомпресорами, проміжними охолоджувачами, а також системою Stop&Start.

Раніше цього року було оголошено, що Mitsubishi Fuso Truck компанії Daimler з’єднається з Toyota Hino Motors, при цьому вони об’єднають свої зусилля у розробці, закупівлі та виробництві комерційних автомобілів. Угода буде завершена до кінця 2024 року, а назву та корпоративну структуру нової компанії буде оголошено пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!