Перший Tesla Cybertruck продано на аукціоні за 400 тисяч доларів

0
186

Tesla Cybertruck 2024 з «раннім» VIN був проданий на 29-му гала-концерті Автомобільного музею Петерсена, організованому Джеєм Лено, за 400 000 доларів.

Іншими словами, теоретично це перший проданий Cybertruck, враховуючи, що електропікап ще не доставлений приблизно двом мільйонам власників резервів, які чекають, коли пікап з нульовим рівнем викидів надійде у повномасштабне виробництво (подія, яка кілька разів відкладалася з моменту презентації моделі в листопаді ).

Автомобільний музей Петерсена в Лос-Анджелесі має особливі стосунки з Tesla: зовсім недавно тут було представлено те, що музей назвав “найповнішою колекцією продуктів Tesla на сьогоднішній день”, включаючи родстер “Aerodynamic Buck” 2005 року, прототип Model X 2012, а також прототипи Cybertruck та Roadster другого покоління 2019 та 2017 років відповідно.

При цьому неясно, який VIN отримає переможець торгів, враховуючи, що генеральний директор Tesla Ілон Маск уже керував оригінальним родстером з номером VIN 001. дешевий» Cybertruck 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!