З’явилися фотографії автомобілів, що згоріли під час транспортування морем

0
278

Наприкінці минулого місяця вантажне судно Fremantle Highway, що перевозило нові автомобілі до Сінгапуру, було виведено з ладу сильною пожежею, внаслідок якої загинув один член екіпажу, а деякі з інших отримали поранення.

Напередодні в Інтернеті з’явилися фотографії, які дають змогу зсередини поглянути на руйнування, що залишилися після вогню.

Нижче показано кілька транспортних засобів, перетворених на попіл і згорілий метал. Серед них можна дізнатися про деякі знамениті автомобілі, такі як Porsche 911, а також Taycan.


На іншому фото видно обгорілі корпуси 5-дверних моделей Mini Cooper. Голландське інформаційне агентство RTL Nieuws також поділилося додатковим знімком обвугленого Mini Cooper Clubman, від якого майже нічого не залишилося.


Згідно з останньою інформацією, опублікованою виданням «Carbuzz», через океан перевозилося 3 тисячі 784 автомобілі, більша частина з яких належала маркам Mercedes-Benz та BMW.

Судно було розраховане на транспортування близько 6 тисяч транспортних засобів, тому на момент пожежі 26 липня воно було заповнене трохи більше, ніж наполовину.

Основною причиною інциденту називають спалах одного з 498 електромобілів, які перебували на борту. Це викликало ланцюгову реакцію і призвело до ситуації, коли члени екіпажу врятувати машини вже не могли.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!