В Україні з жовтня зміняться правила для водіїв

0
3818

Наприкінці жовтня навчання в автошколі стане необов’язковим. Майбутні водії зможуть вивчати теорію самостійно. Нагадаємо, що раніше без свідоцтва про закінчення 64-годинного курсу з теорії студента не допускали до складання теоретичного іспиту.

Що зможе вивчати водій самостійно за новими правилами та чи можна повністю відмовитися від проходження курсів, розповіло видання SUV News.

Майбутній водій з жовтня зможе вибрати лише варіант вивчення теорії на вибір: на курсах водіння або самостійно. Але, експерти впевнені, що впоратися з теорією самотужки складно, найкращим варіантом будуть заняття з досвідченими викладачами.

Практичну частину потрібно, як і раніше, вивчати тільки з інструктором. Без сертифіката про проходження практичного курсу водіння студента не допустять до складання іспиту в сервісному центрі.

Нагадаємо, що раніше на курсах складали внутрішні теоретичний і практичний іспит. Сьогодні внутрішній теоретичний іспит на курсах водіння скасовано. Майбутній водій складає тільки внутрішній практичний іспит, отримує сертифікат про його проходження, після чого він може подати заявку до сервісного центру для складання зовнішнього практичного іспиту та отримання прав.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.