У Мережі показали зображення унікальної версії Lamborghini Urus

0
543

Незалежний дизайнер Абімелек Арельяно розробив рендери, які показують, як би міг виглядати кросовер Lamborghini Urus після перетворень в знаменитому позашляховому ательє Arctic Trucks.

Так, позашляховик Lamborghini Urus на рендера отримав всі необхідні для поїздок по льоду і снігу елементи. Зокрема, дизайнер запропонував укомплектувати кросовер величезними високопрофільними шинами з колісними дисками бронзового кольору. Цей колір в поєднанні з червоним відтінком кузова, як зазначає автор проекту, був натхненний чином класичної моделі Lamborghini Countach , а обриси колісних арок дизайнер запозичив у позашляховика Lamborghini LM002 .

Крім того, Lamborghini Urus забезпечили експедиційним багажником на даху: там будуть зберігатися запасне колесо і каністри з паливом. Також кросовер обзавівся переднім бампером з вбудованою лебідкою і захистом днища.

« Urus зараз – один з найшвидших позашляховиків, тому я думаю, що дослідження полюса з його допомогою було б вельми цікавим», – зазначає на своїй сторінці в Instagram Абімелек Арельяно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!