У Мережі показали зображення унікальної версії Lamborghini Urus

0
538

Незалежний дизайнер Абімелек Арельяно розробив рендери, які показують, як би міг виглядати кросовер Lamborghini Urus після перетворень в знаменитому позашляховому ательє Arctic Trucks.

Так, позашляховик Lamborghini Urus на рендера отримав всі необхідні для поїздок по льоду і снігу елементи. Зокрема, дизайнер запропонував укомплектувати кросовер величезними високопрофільними шинами з колісними дисками бронзового кольору. Цей колір в поєднанні з червоним відтінком кузова, як зазначає автор проекту, був натхненний чином класичної моделі Lamborghini Countach , а обриси колісних арок дизайнер запозичив у позашляховика Lamborghini LM002 .

Крім того, Lamborghini Urus забезпечили експедиційним багажником на даху: там будуть зберігатися запасне колесо і каністри з паливом. Також кросовер обзавівся переднім бампером з вбудованою лебідкою і захистом днища.

« Urus зараз – один з найшвидших позашляховиків, тому я думаю, що дослідження полюса з його допомогою було б вельми цікавим», – зазначає на своїй сторінці в Instagram Абімелек Арельяно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.