Компанія BMW анонсувала новітній дисплей і iDrive нового покоління

0
400

BMW представить новітній мультимедійний дисплей на виставці Consumer Electronics Show, яка пройде в онлайн-форматі 11 січня 2021-го. Крім дисплея, компанія пообіцяла відкрити секрети абсолютно нової операційної системи iDrive.

Прем’єру технологічних новинок BMW приурочила до 20-річчя системи iDrive, що дебютувала на седані 7-ї серії в 2001-му. Тоді BMW вирішила відмовитися від численних фізичних кнопок в салоні на користь поворотного перемикача (шайби), за допомогою якого можна було керувати функціями системи мультимедіа.

У чому саме полягатиме новизна анонсованих технологій, поки не повідомляється. В офіційній заяві компанії говориться, що вони «покликані перенести взаємодія водія і машини в нову інтелектуальну епоху». Крім того, нова операційна система дозволить бортової електроніки справлятися зі зростаючим потоком інформації і зростаючою кількістю доступних функцій, включаючи «підключені» сервіси, що працюють в режимі реального часу, і можливість обміну даними між транспортними засобами.

Можливо, заплановані BMW новинки дебютують на серійної версії електричного кросу iX , прототип якого компанія розсекретила в листопаді 2020 го. Одним з реалізованих на прототипі нововведень дійсно став незвичайний дисплей: фахівці об’єднали в зігнутому корпусі 14,9-дюймову цифрову «приборку» і додатковий 12,3-дюймовий монітор.

Виробництво серійного електричного кросовера BMW iX , який позиціонується в якості технологічного флагмана фірми, почнеться в 2-й половині 2021-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!