Audi займається розробкою таємничої моделі з «революційним» дизайном (фото)

Головний дизайнер Audi розповів про розробку електрокара, який буде мати «зовсім інший" вигляд.

0
262

Головний дизайнер Audi Марк Ліхт розкрив деякі подробиці про новий електромобіль, що розробляється VW Group в рамках проекту, під кодовою назвою Landjet.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про те, що концерн Volkswagen Group займається створенням загадкового електрокара під назвою Landjet, який отримає серійну версію для марок Audi, Bentley і Porsche.

У бесіді з виданням Car & Driver головний дизайнер Audi розповів про те, що «мультибрендовий» електромобіль отримає «революційний» дизайн, який буде помітно відрізнятися від фірмового стилю марки. Передбачається, що модель буде являти собою гран-туризм оснащений електричною силовою установкою і новітньою системою автономного водіння.

Інсайдери стверджують, що новинка буде мати три ряди крісел і сім посадочних місць. Незважаючи на загальне компонування, модель в документах компанії називають конкурентом для Tesla Model S , а не Model X . Не виключено, що три ряди крісел вийде розмістити в салоні завдяки відсутності ДВС. В такому випадку Landjet буде компактніше і просторіше при аналогічній компонуванні, навіть у порівнянні з великим седаном Audi – моделлю А8 . Очікується, що спочатку серійна версія Landjet вийде під маркою Audi в 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!