Дизайн нового гіперкара McLaren розкритий на патентних ескізах

0
186

В Інтернеті можна знайти патентні зображення нового гіперкара McLaren Sabre, якому дістанеться роль нового флагмана британського автовиробника. Малюнки на одному із зарубіжних форумів розмістив користувач під ніком Smitty11.

На ескізах видно, що новинка отримає вельми масивне антикрило, атлетичний вентильований капот, виразний дифузор і стильний поздовжній «плавець». Тираж майбутнього гіперкара британці збираються обмежити всього 15-ма примірниками, за чутками. 

Силова установка Sabre поки тримається в секреті. Ймовірно, її основою стане модернізований мотор V8 на вісім літрів від McLaren Senna. На допомогу йому дадуть пару електродвигунів. Загальна віддача такого гібрида досягне позначки в 1150 кінських сил.

З такими показниками новий гіперкар може стати найпродуктивнішим не тільки серед моделей McLaren, але і серед своїх головних конкурентів (переважно «італійців»). 
 

Дебют новинки обіцяють організувати в майбутньому році. Попередній прайс, за даними наших зарубіжних колег, стартує з позначки в 3,3 млн доларів. Це величезна сума. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!