Renault показав концепт нового бюджетного кросовера (Фото)

0
676

Виробник Renault продемонстрував новий концепт Kiger, на основі якого буде створено однойменний кросовер для індійського авторинку. Дорожні випробування нової моделі вже почалися. Старт серійної збірки запланований на наступний рік.

За розмірами концептуальний Kiger, але для Індії його довжину навмисно уріжуть до вигідних з податку 4-х метрів. Заявлений кліренс становить 210 мм. Також у кросовера будуть 19-дюймові диски, масивні захисні накладки по колу і широкі рейлінги на даху.

Але основні особливості новинки полягають в дизайні. Автомобіль отримав нестандартний роздвоєний спойлер на задніх дверях, зелені поворотні вогні і оригінальне забарвлення Aurora Borealis, який змінює відтінок залежно від кута огляду.

В основу транспортного засобу закладена спрощена модульна платформа CMF-A + від альянсу Renault-Nissan, на якій вже створені крос-хетчбек Renault Kwid і серійний компакт-крос Nissan Magnite. Від останнього йому також дісталося силове оснащення: 1,0-літровий 72-сильний «атмосферник» з 5-ступінчастою МКПП і 100-сильна «турботрійка», яка буде доступна як з «механікою», так і з варіатором. Привід передбачений тільки передній.

Прем’єра і старт продажів серійного кросовера на індійському ринку запланований на перший квартал майбутнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.