MINI показала свій новий концептуальний мінівен (фото)

0
157

Автомобіль являє собою всього лише концепт-кар.

На конференції NEXTGen марка MINI представила свій новий шоу-кар під назвою Urbanaut. Новинка являє собою безпілотний однооб’ємник з електричною силовою установкою і футуристичной зовнішністю. Так, Urbanaut отримав тільки одні двері і лобове скло, яке можна піднімати.

Крім того, у Urbanaut головна оптика знаходиться під гратчастою конструкцією, тому фари можна побачити тільки коли вони включені. Сама світлотехніка – багатобарвна, а її малюнок може змінюватися при активації автопілота. Задні ліхтарі мають матричний дизайн, вони також розміщені під гратчастими накладками і працюють за тим же принципом, що і головні фари концепту.

У фальшрадіаторної решітки шоу-кара заховані лідари і датчики водіння, а колеса мають прозорий вигляд і підсвічуються зсередини. Колір коліс змінюється в залежності від обраного режиму водіння. Всього передявлено три режими водіння: Wanderlust (єдиний, при якому водій має можливість взяти участь в управлінні машиною), Vibe (для спілкування в компанії) і  Chill (для відпочинку).

Режим Wanderlust запускається завдяки дотику до логотипу MINI , після цього салон автомобіля трансформується: висуваються педалі, кермо і передня панель. При включенні режиму Vibe зсувні бічні двері відкриваються, лобове скло частково відчиняється на подобу кватирки, а центральний екран перетворюється в центр управління мультимедіа. В режимі руху Chill є можливість змінювати положення заднього дивана і пзмінювати центральний круглий дисплей в настільну лампу. Найімовірніше, що представлений Urbanaut найближчим часом так і залишиться в статусі концепт-кара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!