MINI показала свій новий концептуальний мінівен (фото)

0
157

Автомобіль являє собою всього лише концепт-кар.

На конференції NEXTGen марка MINI представила свій новий шоу-кар під назвою Urbanaut. Новинка являє собою безпілотний однооб’ємник з електричною силовою установкою і футуристичной зовнішністю. Так, Urbanaut отримав тільки одні двері і лобове скло, яке можна піднімати.

Крім того, у Urbanaut головна оптика знаходиться під гратчастою конструкцією, тому фари можна побачити тільки коли вони включені. Сама світлотехніка – багатобарвна, а її малюнок може змінюватися при активації автопілота. Задні ліхтарі мають матричний дизайн, вони також розміщені під гратчастими накладками і працюють за тим же принципом, що і головні фари концепту.

У фальшрадіаторної решітки шоу-кара заховані лідари і датчики водіння, а колеса мають прозорий вигляд і підсвічуються зсередини. Колір коліс змінюється в залежності від обраного режиму водіння. Всього передявлено три режими водіння: Wanderlust (єдиний, при якому водій має можливість взяти участь в управлінні машиною), Vibe (для спілкування в компанії) і  Chill (для відпочинку).

Режим Wanderlust запускається завдяки дотику до логотипу MINI , після цього салон автомобіля трансформується: висуваються педалі, кермо і передня панель. При включенні режиму Vibe зсувні бічні двері відкриваються, лобове скло частково відчиняється на подобу кватирки, а центральний екран перетворюється в центр управління мультимедіа. В режимі руху Chill є можливість змінювати положення заднього дивана і пзмінювати центральний круглий дисплей в настільну лампу. Найімовірніше, що представлений Urbanaut найближчим часом так і залишиться в статусі концепт-кара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.