Ferrari показала потужний гібридний суперкар з відкидним верхом (фото)

0
128

В середині минулого року Ferrari представила свій перший гібридний суперкар Ferrari SF90 Stradale. Тепер же італійський автовиробник продемонстрував нове купе SF90 Spider, відмінною рисою якого став жорсткий верх, що і значна потужність в 1000 кінських сил. 

Новий Spider отримав вже знайому гібридну установку вагою в 270 кілограмів і жорстку алюмінієву дах з електроприводом, яка на 40 кг легше сталевий. Розгортання даху займає всього 14 секунд і може здійснюватися навіть під час руху. Повна вага нового суперкара склав тисячу шістсот дев’яносто-один кг.

Мотор SF90 Spider повністю скопійований з версії Stradale і побудований на базі бітурбомотор V8 4.0 потужністю 780 к.с. і обертовим моментом 800 Нм. Додатково встановлено три електромотора загальною потужністю 220 к.с., що в підсумку дає рівно тисячу «конячок». Завдяки такій компоновці вдалося отримати повний привід і навіть режим заднього ходу (стандартна 8-ступінчаста коробка передач не передбачає цеї функцію). Акумулятор на 7,9 кВтг забезпечує автономність до 25 км з максимальною швидкістю 135 км / год. Турбодвигун SF90 Spider здатний розігнати машину до 100 км / год за 2,5 секунди, а максимальна швидкість складає 340 км / г. 

У порівнянні з моделлю SF90 Stradale, салон нового купе не змінився і побудований навколо декількох дисплеїв, 16-дюймової панелі приладів і тачскрін для управління клімат-контролем і іншими механізмами. Велика частина керуючих елементів винесена на кермо.

Повідомляється, що ціна гібрида на його батьківщині складе близько $ 560 000. Додатково виробник пропонує замовити пакет Assetto Fiorano з унікальною розфарбуванням кузова, особливої ​​підвіскою Multimatic, покришками Michelin Pilot Sport Cup 2 і зменшеною на 21 кг за рахунок використання карбону і титану масою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!