Geely розкрила дизайн нової моделі свого електричного суббренда Geometry

0
5166

Компанія Geely публікує зображення нової моделі власного суббренда Geometry. Електричний кросовер Geometry C стане другим автомобілем в модельному ряду марки після седана Geometry A.

Новий кросовер Geometry C зберіг загальні риси, властиві бренду, – геометричну простоту в поєднанні з технологічністю. Закритe передню панель, вбудовані світлодіодні фари і логотип з сріблястою окантовкою надають автомобілю футуристичний образ.

На окрему увагу заслуговує світлове оснащення новинки: вона отримала 1,2-метрову світлодіодну лінію, що сполучає задні ліхтарі і налічує понад 216 діодів, а також фари з 80 діодами в кожній з них.

Варто відзначити, що новий Geometry C пропонує можливість інтелектуального мережевого з’єднання, а також оснащений системою безпілотного керування, розробленої компанією Geely. Очікується, що в майбутньому кросовер Geometry C отримає зв’язок 5G і більш вдосконалену систему безпілотного управління рівня L4 – саме ці технології є відмінною рисою новинки.

Geometry_001
Geometry_003
Geometry_002
Geometry_004
previous arrow
next arrow

Електричний кросовер Geometry C побудований на тій же архітектурі, що і його попередник – седан Geometry A. Новинка оснащена 204-сильним електромотором, а запас ходу складає 400 або 520 кілометрів по циклу NEDC (в залежності від ємності батареї). Габарити нової моделі стандартні для свого класу: в довжину Geomerty C досягає 4 432 міліметрів, в ширину – 1 833 міліметрів, у висоту – 1 560 міліметрів, а колісна база рівна 2 700 міліметрів.

Запуск бренду Geometry демонструє важливість розробки перспективних силових установок для Geely . Новий бренд отримав свою назву на честь розділу математики, що з’явився більше двох тисячоліть тому і описує наш світ так, як його бачать люди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!