Hyundai представив “космічний” концепт Hyundai Prophecy

0
4843

Представлений новий повністю електричний концепт-кар, який є потенційним седаном Hyundai, який, якщо його реалізувати, це дасть бренду конкурента для Tesla Model 3 і майбутнього BMW i4.

Щоб підтримувати аеродинамічну ефективність, Hyundai встановив нерухоме дверне скло в концепцію. Фірма повідомляє, що відкрите вікно викликає надмірний опір, що негативно позначиться на можливостях Hyundai Prophecy. Щоб обійти проблему вентиляції, інженери компанії розробили систему фільтрації повітря, яка автоматично забирає свіже повітря з вентиляційних отворів в передній частині автомобіля, подаючи його в кабіну, коли він розпізнає, що внутрішнє повітря «застарів».

Передня частина привертає увагу освітлювальними приладами, що складаються з крихітних піксельних елементів. Той же дизайн триває в задній частині автомобіля, де вогні згруповані у дві «вежі». Hyundai підтвердила, що піксельний дизайн стане особливістю його майбутніх моделей електричного виробництва.

Третій стоп-сигнал високого рівня має аналогічну конструкцію. Він вбудований в спойлер задній бампера і при погляді зверху вниз нагадує графічний еквалайзер в старій системі Hi-Fi.

Всередині машини немає керма; замість цього водій використовує пару джойстиків, схожих на румпель – один кріпиться до дверей, а інший – до центрального підлокітника. Мінімалістський дизайн простягається на приладову панель, яка представляє собою невелику полку, в якій розміщується повнорозмірний банк цифрових дисплеїв.

Коли автомобіль припаркований, весь блок може повертатися вгору, перетворюючи кабіну Hyundai Prophecy в «простір для розваг». Названа маркетологами Hyundai «Relax Mode», ця установка також відкидає передні сидіння, які, за словами компанії, забезпечують оптимальне положення для перегляду чого-небудь на екрані приладової панелі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!