Найдивніший рендер “зарядженого” хетчбека VW Golf GTI 2021 показали в мережі

0
2351

Volkswagen на кожному кроці розхвалює мініатюрний автомобільчик up! в більш потужної версії GTI, низвая його духовним наступником хетчбека Golf GTI першого покоління (Mk1), але фанати все ще сумують за старими добрими часами, коли перша Gran Turismo Injection була найбажанішою версією компактного хетчбека. Через сім поколінь після виходу оригінальної моделі, з’явився новий Golf GTI, який став набагато потужнішим і технологічним, ніж його попередники.

У цьому рендер представлений Golf GTI з елементами дизайну, які використовувалися в самому першому поколінні високопродуктивної моделі.

Представлений в ретро стилі хетчбек отримав тридверну компоновку кузова, оскільки саме з таким типом кузова багато фанатів пов’язують найперший Golf GTI, хоча була і більш практична п’ятидверна версія моделі. Краса, як завжди, в очах глядача, але ми всі можемо погодитися з тим, що автомобіль виглядає досить цікаво, і деякі скажуть, що у нього сильніша індивідуальність, ніж у нинішнього Mk8.

Великі задні ліхтарі Golf GTI Mk1 з’єднані широкою світлодіодною смугою на задніх дверях, яка віддає данину нинішньої автомобільній моді. В цілому, це суміш старого і нового поколінь хетчбека виглядає досить цікаво.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!