Військовий позашляховик Bonkers Armortruck виглядає як космоліт (фото)

В мережі з'явилася фотографія божевільного позашляховика, який створювався для військових цілей. Немає даних про наміри побудувати цей автомобіль.

1
4661

Коли мова заходить про броньовані транспортні засоби для військового використання, на думку відразу приходять такі машини, як Arquus Scarabee у французькій армії або Rezvani Tank X із захистом від електромагнітних імпульсів. Ви також можете розглянути Inkas Sentry Civilian на той випадок, якщо ви шукаєте щось, що може витримати вибухи від ручних гранат. Ці згадані броньовані автомобілі круті, але ніщо не зрівняється з позашляховиком Armortruck, який поки що представлений як концепт.

Цей автомобіль придумав і намалював художник Мілен Іванов, який відомий своїми іншими божевільними концептуальними візуалізаціями – Lamborghini Concepto X і Audi RS Concept. Його останній проект, який отримав назву Armortruck, ймовірно, є його найкращим творінням. Ми можемо тільки уявити, скільки годин або днів, було витрачено на створення цього транспортного засобу.

Художник надав всю інформацію про позашляховик Amortruck. Як і слід було очікувати від військового транспортного засобу, концепція поставляється з корпусом із сталі, титану, кевлара і вуглецевого волокна. Скло являє собою багатошаровий «особливий матеріал, який неймовірно міцний». Передбачається, що навіть колеса є куленепробивним.

Під Капом цього монстра знаходиться гібридний мотор, що виробляє до 2000 кінських сил. У нього також є функція нічного бачення, а також система регенерації і фільтрації кисню на даху, яка робить цей броньований автомобіль готовим до біохімічної війні або навіть освоєння космосу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!