В мережі показали зображення нового Bentley в космічному кузові (фото)

0
775

Автомобільні дизайнери постійно шукають способи заново винайти автомобіль, яким ми його знаємо, і з появою електричних силових установок почали з’являтися автомобілі унікальної форми.

Тому художник Джозеф Робінсон вирішив, що саме час для Bentley випустити щось нове. Зображення концепт-кара, який отримав назву Bentley Centanne, було розроблено для розміщення на електричній платформі з вбудованими електродвигунами і використовує інтригуючу модульну конструкцію з різними типами кабін, які можуть бути встановлені на неї. Так, тут новинку можна легко перетворити в купе, кросовер і, як показано на малюнку, в модний зараз Shooting Brake. А деякі типи кузовів призначені для полювання чи риболовлі.

У зображеному вигляді Shooting Brake Bentley має інтригуючу задню частину кузова, в якій розмістилося С-образне заднє сидіння. Кузов можна відкривати, перетворюючи в зручне місце для романтичних посиденьок і спостереження за зірками.

Є ряд інших цікавих елементів дизайну, що прикрашають автомобіль. Наприклад, складна решітка радіатора, акуратно вміщає велику цифру «8». Робінсон також оснастив модель світлодіодними фарами і задніми ліхтарями, і набором величезних коліс.

Раніше в цьому році Bentley оголосив, що може випустити свій перший повністю електричний серійний автомобіль до 2025 року. Ще невідомо, який тип кузова отримає новинка, але ми були б шоковані, якби це був Shooting Brake, подібний зображеному Centanne.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!