Компанія Mercedes натякнула на три нові гібриди

Публічну прем'єру своїх нових плагін-гібридів німецький автовиробник збирається організувати вже в цьому місяці. Поки ж марка дражнить шанувальників «свіжим» тизером.

0
698

На березень компанія Mercedes запланувала дебют трьох нових гібридних моделей: це електрифіковані версії седана CLA, універсала CLA Shooting Brake, а також кросовера GLA. Такою інформацією ділиться закордонний портал motor1.com. Всі три новинки базуються на одній архітектурі і сімействі моторів. З таким підходом марка зможе без праці запустити всі три версії одночасно. Подробиць про новинки від Mercedes в даний час мало. Після скасування автосалону в Женеві компанія представить свої нові гібриди на спеціальній прес-конференції, яку організовують вже через пару днів.

Мотор-шоу в Швейцарії, яке повинно було почати свою роботу 3 березня, скасували через коронавірус. При цьому повідомляється, що організатори автосалону не компенсуватимуться збитки учасників виставки. 

Відомо, що ці електрифіковані «Мерседеси» отримають досить доступний цінник, незважаючи на свою вражаючу ефективність. Наскільки конкурентоспроможними виявляться новинки від Mercedes, покаже час. У будь-якому випадку німцям є, що запропонувати своїм клієнтам. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!