Bentley опублікувала тизер на найдорожчу модель Mulliner Bacalar

0
543
Прес-служба британського преміального бренду опублікувала тизер на свою найдорожчу модель. У зображенні показаний модний двомісний інтер’єр. Презентація новинки відбудеться через пару днів.
Якраз тоді, коли ви подумали, що автомобілі марки Bentley не можуть стати більш розкішними, автовиробник збирається представити свою нову екстравагантну модель, яка обіцяє стати найдорожчою за всю історію компанії. Створений силами компанії Mulliner – найстарішим у світі виробником кузовів, новий автомобіль класу Grand Tourer буде представлений 3 березня на автосалоні в Женеві. 

Пару хвилин тому, компанія Bentley випустила новий тизер, щоб показати більшу частину стильного салону, в якому будуть розміщуватися тільки водій і один пасажир.
Названий на честь мексиканського озера, нова модель Bacalar стане лише другим автомобілем престижного бренду, яка отримає двомісний інтер’єр. Тизерне зображення дає нам попередній перегляд салону новинки з її висококласної шкірою, яка знаходиться практично скрізь, куди ви тільки не подивіться, в тому числі на «вишукано зшитих сидіннях». За ними перебувати пара відповідних дорожніх валіз, оброблених тими ж якісними матеріалами.

Хоча це ще не підтверджено, новий ультра-ексклюзивний проект від Mulliner, як кажуть, буде створений в кузові кабріолет. Само собою зрозуміло, що цінник на новий Bentley Mulliner Bacalar буде дуже високим, в той час як автомобіль вийде досить обмеженим тиражем. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!