В Женеві представлять 1900-сильний Pininfarina Battista в ювілейній версії

0
408

Виконання Anniversario обзаведеться особливим аеродинамічним пакетом, і буде випущено в кількості всього п’яти примірників.

Компанія Automobili Pininfarina, яка належить індійському концерну Mahindra Group , покаже на майбутньому автосалоні в Женеві, спецверсію електричного гіперкара Pininfarina Battista під назвою Anniversario. Дане видання буде відрізнятися аеродинамічним пакетом, спеціальною фарбою кузова, і буде присвячено 90-річчю італійського ательє. Таких автомобілів буде зібрано всього п’ять екземплярів.

Напередодні дебюту Pininfarina Battista Anniversario компанія випустила тизерне зображення новинки. На ньому зображений карбоновий спойлер або антикрило, а також історична ліврея автомобіля. Найімовірніше, що у спеціального видання залишиться така ж технічна «начинка», як і у стандартної версії гіперкара. Йдеться про чотири електродвигуни, які в сумі видають 1900 к.с. і 2300 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, що гіперкар Pininfarina Battista здатний розігнатися до швидкості 100 км / год всього за 1,9 секунди, а його максимальна швидкість перевищує позначку в 350 км / год. Електрокар має батарею ємністю 120 кіловат-годину, що дозволяє проїхати на одній зарядці до 500 км по циклу WLTP.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!