Дизайнери представили зовнішність нового GMC Hummer

0
901
Дизайнери представили зовнішність нового GMC Hummer

В мережі опубліковані цікаві рендери відродженого GMC Hummer.

Позашляховики Hummer прожили коротке, але яскраве життя, проте стрімке зростання цін на бензин не дозволив моделі продовжити своє існування. General Motors робив дві спроби продажу бренду, однак в остаточному підсумку він був закритий в 2010 році. Тепер же Hummer зробив тріумфальне повернення з новим електричним позашляховиком.

Фахівці CarLifestyle в своєму Instagram-профілі опублікували нові рендери майбутнього електрокара. Варто зазначити, що в роботі художників простежуються риси старого Hummer з його вузькими вікнами і масивними формами. Незважаючи на те, що рендер вийшов досить цікавим, серійна модель напевно отримає більш сучасний дизайн.

Новий Hummer стане першим електричним пікапом GM , який буде використовувати нову платформу і до 3 електромоторів. Заявлено, що новинка зможе розвивати потужність до 1000 к.с., а на розгін до 100 км / г знадобиться близько 3 секунд. З огляду на всі наявні дані про новий Hummer можна зрозуміти, що зі старими моделями його будуть ріднити лише деякі дизайнерські рішення.

Дизайнери представили зовнішність нового GMC Hummer

На даний момент інформації про пікап вкрай мало. Поки GM представив лише тизер зі сміливими гратами радіатора в дусі старих моделей. Прем’єра моделі повинна відбутися 20 травня цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!