Renault анонсувала дебют нового електрокара в Женеві

На стенді Renault пройде презентація електричного концепт-кара MORPHOZ, що ілюструє уявлення компанії про мобільності майбутнього.

0
1348

Новий модульний автомобіль здатний адаптуватися до потреб, бажань і способу життя кожної конкретної людини. Він передбачає появу нового сімейства електричних моделей Renault, які будуть доступні до покупки в найближчі роки, говориться в прес-релізі.

У прес-даних на повністю електрифікованому стенді Renault будуть виставлені всі 8 автомобілів лінійки, включаючи дебютує на світовій арені новий Twingo ZE Журналісти видання speedme.ru зможуть на власні очі побачити новинки і розповісти про них читачам сайту.

Будучи піонером в розробці електромобілів, Renault покладається на свій досвід і продовжує електрифікацію продуктової лінійки. В рамках Женевського автосалону компанія представить інноваційну ексклюзивну гібридну і підзаряджатися гібридну силові установки E-TECH для трьох флагманських моделей: Clio, Captur і Mégane Estate. Новий Megane Estate E-TECH Plug-in з’явиться на публіці вперше.

Відповідаючи вимогам користувачів комерційних парків, Renault також представить на салоні міський електричний шоу-кар Kangoo ZE Concept. Оновлення серійних автомобілів даної моделі пройде в 2020 році.

В цьому році Alpine повертається на Женевський автосалон і продовжує розширювати лінійку A110, представляючи дві нові лімітовані серії. Alpine також покаже на своєму стенді модифікацію Alpine A110 SportsX. Експериментальний стиль цього автомобіля, розроблений спільно дизайнерами та інженерами Alpine, заснований на модернізованих ралійних версіях A110, зокрема, на A110, який виграв Ралі Монте-Карло в 1973 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!