Hispano Suiza представить нове електрокупе в Женеві із революційним дизайном

0
366

Hispano Suiza Fábrica de Automóviles покаже в Женеві «заряджену» версію електричного гранд-турера Carmen. Даний автомобіль отримає шильдик Boulogne, в честь довоєнних гоночних машин, що беруть участь в змаганнях George Boillot Cup.

Якихось подробиць про драйверский гранд-турер Hispano Suiza не повідомляє, тільки, що версія Boulogne була підготовлена відділенням спецпроектів Tailormade і від звичайного електрокара відрізняється дизайном, що відсилає до історичних гоночним моделям марки.

З технічної точки зору, швидше за все, ніяких змін не буде, а значить силовий агрегат – два електродвигуни на задній осі сумарною потужністю 1020 кінських сил і Т-подібна літій-полімерна батарея ємністю 80 кіловат-годин з рідинним охолодженням – залишиться колишньою.

Для звичайної «Кармен» заявлений час розгону з 0 до 100 км / год менш ніж за 3 секунди, а максимальна швидкість 250 км / год: без підзарядки ретрокупе проїжджає приблизно 400 кілометрів.

Представили Hispano Suiza Carmen вже навесні 2019 року. Зовнішній вигляд машини схожий на  Dubonnet Xenia 1930-х років, а назву отримала на честь внучки одного із засновників оригінальний «Іспано-Сюиза» Кармен Матеу. Всього буде зібрано 19 зразків Hispano Suiza Carmen . Виробництвом займеться іспанська QEV Technologies , яка спеціалізується на інжинірингу електромобілів і розробці кит-комплектів для переробки авто з ДВС в екомобілі. Ціна Carmen складе 1 500 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!