Chrysler представив новий прототип під старою назвою

Корпорація Fiat Chrysler Automobiles (FCA) показала на виставці CES-2020 в Лас-Вегасі концептуальний кросовер Airflow Vision.

0
247

У Airflow Vision немає дверей: автовиробник ухвалив рішення відразу показати салон концепту. Прототип заявлений як люксовий транспорт нової генерації, який може запропонувати клієнтам найвищий рівень комфорту і сучасні технології.

Інтер’єр оформлений в мінімалістичному стилі – з дисплеєм замість кнопок, чотирма роздільними кріслами і великою кількістю вільного простору. Як матеріали обробки використовували якісну шкіру, замшу і мідь. 

Крім 6 дисплеїв, які відповідають за комунікацію, бортову інформацію, інформаційно-розважальний комплекс і клімат-контроль, є два монітори, призначених для задніх пасажирів. Як відзначають в FCA, призначений для користувача інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і простий, а пасажири можуть обмінюватися між собою відомості прямо на ходу.

Незважаючи на самобутній зовнішній вигляд і статус кросу, базою для прототипу виступив гібридний Chrysler Pacifica. Аеродинамічний кузов прототипу володіє практично непомітною діодною світлотехнікою і тонкими декоративними радіаторними гратами. У той же час колеса прикриті футуристичними обтічниками.

Слід підкреслити, що про двигун концептуальної моделі виробник поки не розповів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!