Hyundai показала дизайн майбутніх кросоверів бренду (Фото)

0
2283

Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика Vision T на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році як сьоме дослідження, створене Центром дизайну Hyundai, в якості попереднього перегляду наступного покоління глобального мови дизайну під назвою Sensuous Sportiness. Беручи форму компактного кросовера, концепт має м’язистий бічний профіль в поєднанні з виступаючою решіткою спереду, схожою за формою і розміром на елемент нової Sonata.

Ідеї ​​дизайну, побачені в оновленому седані, отримали подальший розвиток в демонстративному прототипі Vision T, і це особливо помітно спереду, де масивна решітка грає ще більш домінуючу роль, залишаючись закритою, коли автомобіль нерухомий. Як тільки машина приводиться в рух, кожна окрема частинка починає рухатися в заданій послідовності, створюючи «дійсно динамічний відчуття».

Подібно Kia Futuron, Hyundai Vision T має вбудовану систему прихованих фар, яка на вимогу перетворюється в повністю функціональне освітлення. Південнокорейська компанія заявляє, що представляє «наступне покоління цієї дизайнерської інновації Hyundai», що, ймовірно, натякає на те, що ми можемо побачити щось подібне в майбутніх серійних моделях.

«Ми використовуємо інноваційні рішення в області дизайну і додаємо емоційну цінність нашого продукту за допомогою мови дизайну Sensuous Sportiness», – коментує Санг Йуп Лі, старший віце-президент і керівник дизайнерського центру марки.

Концепт-кар виконаний в матово-зеленому кольорі, його довжина становить 4,61 метра, ширина 2,01 метра, а колісна база становить 2,8 метра. Будучи гібридом, Vision T має порт зарядки, який розташований на бічній панелі з боку переднього пасажира і має ковзаючу кришку. Коли автомобіль підключений до мережі, «Blue Drive» горить прямо під портом, а рівень зарядки акумулятора візуально відображається зовні. Точних параметрів силової установки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!