Karma покаже в Лос-Анджелесі потужний електрокар SC2

Це футуристичного виду класичне купе з довгим капотом, камерами замість традиційних зовнішніх дзеркал і підйомними дверима у вигляді «крила чайки».

0
668

Американська компанія Karma Automotive здивує відвідувачів мотор-шоу в Лос-Анджелесі ефектним гіперкаром Karma SC2, оснащеним 1100-сильним електродвигунчика. З таким мотором спортивне купе, яке існує тільки в якості концепту, розганяється до «сотні» менше, ніж за дві секунди. Йому покладаються спортивна карбоново-керамічна гальмівна система, підвіска на поперечних важелях і трансмісія з адресним розподілом крутного моменту. Заявлена ​​ємність акумулятора – 120 кВт / год. Цього достатньо, щоб електрокар без підзарядки проїхав близько 560 кілометрів.

Зовнішність Karma SC2 багато перейняла від класичного купе, проте без оригінальних штрихів не обійшлося: пасажирська капсула тут максимально зрушена до корми, бічні дзеркала поступилися місцем камерам, а задня оптика зайняла всю ширину кузова. Особливо видовищно виглядають підйомні двері типу «крило чайки».

Виробник постарався зробити максимально сучасним не тільки вигляд свого концепту, але і його оснащення.

Для доступу до управління тут застосовуються передові технології розпізнавання відбитків пальців і осіб, а водійські асистенти працюють на основі лидаров, різного роду камер і радарів. Електрокар також оснащується системою моніторингу Drive and Play, яка зберігає важливу інформацію – від гальмування до улюбленої музики водія. Всі ці дані при бажанні можна відтворити, щоб проаналізувати поїздку.

Нагадаємо, Karma SC2 існує в єдиному екземплярі. Концепт створювався для демонстрації переваг відкритої платформи, на основі якої будуть розроблятися нові моделі гіперкарів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!